LGS Başvurularının Son Günü 29 Mart!

LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden yapabilecek.   Okul müdürlükleri, başvuru işlemleri için öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları, 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onaylanacak.   Yurt dışında e-Okul sistemine kayıtlı olmayan okullarda öğrenim gören öğrenciler ise başvurularını yayımlanan kılavuzda bulunan formu doldurarak yapacak.   Öğrenciler, başvurularının yapılıp yapılmadığını e-Okul üzerinden takip edebilecekler.

28.03.2024 25

Yukarıda belirtilen kapsamda, okulumuzda 8.sınıf kayıtlı öğrencilerin velilerinin en son 29 Mart cuma günü okula gelerek LGS başvurularını onaylatıp imzalamaları gerekmektedir. Aksi halde onaylanmamış başvurular geçersiz sayılacaktır.

Kaynak: www.meb.gov.tr